Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Electric Gypsy - Özgün Göktürk (Andy Timmons Cover)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Electric Gypsy - Özgün Göktürk (Andy Timmons Cover)

Dinleyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

İyi bir çalışma olmuş : ) Drive tonun çok tatlı cidden, ekipmanları yazarsan sevinirim ; )

Yorum

İzledim ve hoşuma gitti . Diyecek başka bir şey yok zaten .

Yorum

Sağolun arkadaşlar sevindim beğenmenize Ekipman pod xt live + m-audio audiophilie 24/96.

Yorum

Hocam çok beğendim. Yalnızca 1-2 fark var. Timmons kendi çalarken bazı akorları farklı şekilde basıyor. Klavyenin farklı yerlerinden ve dolayısıyla farklı sırayla tınlayan notalardan bahsediyorum. Ama senin bastıkların da kulak tırmalamıyor. Birkaç tane de sanki bana farklı gelen notalar oldu senin versiyonunda ama onlar da rahatsız etmiyor. Kendi çalışın içerisinde çok güzel çalmışsın. Ana riff teki boş tel vuruşları normalde kulak tırmalar, tonunla ve sol el tekniğinle bunları hafifletmeyi iyi becermişsin. Tebrikler.

Yorum

ggustun isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Hocam çok beğendim. Yalnızca 1-2 fark var. Timmons kendi çalarken bazı akorları farklı şekilde basıyor. Klavyenin farklı yerlerinden ve dolayısıyla farklı sırayla tınlayan notalardan bahsediyorum. Ama senin bastıkların da kulak tırmalamıyor. Birkaç tane de sanki bana farklı gelen notalar oldu senin versiyonunda ama onlar da rahatsız etmiyor. Kendi çalışın içerisinde çok güzel çalmışsın. Ana riff teki boş tel vuruşları normalde kulak tırmalar, tonunla ve sol el tekniğinle bunları hafifletmeyi iyi becermişsin. Tebrikler.
            Sağolasın detaylı yorum için Ya yıllardır çok severek dinlediğim bir parça. Ama oturup birebir çıkartmadım hiç. Öyle dinleye dinleye oturan şeyler. Üşengecim o konuda Belli başlı temalar dışında kendim yazmayı da seviyorum o yüzden böyle birşey oldu.

Teşekkürler

Yorum

Çok güzel olmuş, ellerine sağlık =)

Yorum

Çok güzel olmuş, eline sağlık... High hopes'un solosu da aynı şekilde...

Yorum

Çok teşekkürler arkadaşlar izleyip yorum yazdığınız için

Yorum

çok güzel çalmışsın eline sağlık nasıl kaydettin açıklayabilir misin ?

Yorum

Sağolasın teşekkürler Pod xt live'ı m-audio ses kartına girip kayıt aldım.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X