Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Electric Gypsy - Özgün Göktürk (Andy Timmons Cover)
Collapse
X
-
Hocam çok beğendim. Yalnızca 1-2 fark var. Timmons kendi çalarken bazı akorları farklı şekilde basıyor. Klavyenin farklı yerlerinden ve dolayısıyla farklı sırayla tınlayan notalardan bahsediyorum. Ama senin bastıkların da kulak tırmalamıyor. Birkaç tane de sanki bana farklı gelen notalar oldu senin versiyonunda ama onlar da rahatsız etmiyor. Kendi çalışın içerisinde çok güzel çalmışsın. Ana riff teki boş tel vuruşları normalde kulak tırmalar, tonunla ve sol el tekniğinle bunları hafifletmeyi iyi becermişsin. Tebrikler.
Yorum
-
Sağolasın detaylı yorum içinggustun isimli üyeden alıntı Mesajı gösterHocam çok beğendim. Yalnızca 1-2 fark var. Timmons kendi çalarken bazı akorları farklı şekilde basıyor. Klavyenin farklı yerlerinden ve dolayısıyla farklı sırayla tınlayan notalardan bahsediyorum. Ama senin bastıkların da kulak tırmalamıyor. Birkaç tane de sanki bana farklı gelen notalar oldu senin versiyonunda ama onlar da rahatsız etmiyor. Kendi çalışın içerisinde çok güzel çalmışsın. Ana riff teki boş tel vuruşları normalde kulak tırmalar, tonunla ve sol el tekniğinle bunları hafifletmeyi iyi becermişsin. Tebrikler.
Ya yıllardır çok severek dinlediğim bir parça. Ama oturup birebir çıkartmadım hiç. Öyle dinleye dinleye oturan şeyler. Üşengecim o konuda
Belli başlı temalar dışında kendim yazmayı da seviyorum o yüzden böyle birşey oldu.
Teşekkürler
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

. Diyecek başka bir şey yok zaten
.
Yorum